Mafia fierului vechi din Glimboca – Caras-Severin, protejata de Politia Resita. In numele SC Recycle Group Banat SRL, convoaie de camioane cu zgura de la “Otelu Rosu” pagubesc proprietarul, cu complicitatea institutiilor statului

25 August 2011 at 16:48 1 comentariu

Cum ar fi ca cineva sa va intre in casa, iar dumneavoastra, proprietarul, sa chemati la fata locului Politia, pentru a surprinde in flagrant hotii cu bunurile pe care le detineti intr-un camion, iar Politia sa intocmeasca, facand pe naiva, doar un proces-verbal, lasandu-i pe hoti sa plece mai departe, in speranta ca, ulterior, vor aduce acte care sa dovedeasca acordul proprietarului de a transporta marfa la un beneficiar cu care dumneavoastra ati agreat tranzactia de bunuri?

In aceeasi situatie, dar la scara ceva mai larga, in sensul ca este vorba de bunurile aflate in proprietatea unei firme, este si SC EDT RECYCLING SRL, proprietara haldelor de zgura de la Glimboca- Caras-Severin, unde se depoziteaza in permanenta resturile ce provin din activitatea combinatului “Otelu Rosu”. Pe scurt, desi exista documente ce atesta ca SC EDT RECYCLING SRL este proprietarul haldelor de zgura, (imobil, materiale, echipamente, deseuri etc), SC RECYCLE GROUP Banat SRL a pus stapanire pe bunurile EDT si pe deseurile de fier si zgura din perimetrul haldelor.

In aceeasi situatie, dar la scara ceva mai larga, in sensul ca este vorba de bunurile aflate in proprietatea unei firme, este si SC EDT RECYCLING SRL, proprietara haldelor de zgura de la Glimboca – Caras-Severin, unde se depoziteaza in permanenta resturile ce provin din activitatea combinatului “Otelu Rosu”. Pe scurt, desi exista documente ce atesta ca SC EDT RECYCLING SRL este proprietarul haldelor de zgura, (imobil, materiale, echipamente, deseuri etc), SC RECYCLE GROUP Banat SRL a pus stapanire pe bunurile EDT si pe deseurile de fier si zgura din perimetrul haldelor.

detalii

Entry filed under: conducatori, firme.

Programul turului Ligii a IV-a Caras-Severin la fotbal, editia 2011-2012 Biserica Penticostala Betel

1 comentariu Add your own

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Introduceți adresa de email pentru a primi ultimele știri despre comuna Glimboca pe email.

Alătură-te altor 343 de urmăritori

Telefoane utile

Pompieri: 0255.530.312
Primărie: 0255.534.378
Poliţia: 0255.534.397
Agent: 0742.101.801
Ajutor: 0765.186.928
Medic: 0744.531.471
Preot: 0721.227.133

%d blogeri au apreciat asta: